helgen

helgen har varit riktigt kul. jag har tillbringat hela helgen med johanna och karro. vi har varit på snöyran och träffat en massa folk. jag glömde helt bort att fota så det blir inga bilder.

idag ska jag bara ta det lungt och kolla några filmer. och imorgon är det skola fan också ! men vi börjar tio och slutar halv tolv för att vi har miljödag så då är det ganska chill. nu ska jag slå på en film , tjing !


Lördag

sitter här med karro och har just kommit hem från stan. kvällen har väl varit både bra och dålig.
nu ska vi dunka musik och äta chips, tjing !


fredag

idag har jag inte varit i skolan för jag har feber ont i skallen och sjukt ont i armen för jag att jag tog svin vaccinet igår. idag blir det väl att bara vara hemma hela kvällen och kolla idol. jag hoppas verkligen att jag blir frisk till imorgon.

nu ska jag nog kolla en film tror jag , tjing !

world behind my wall

idag har jag inte gjort så mycket varit på skolan och sen skulle jag vara med karro med hon var sjuk. helgen har varit ganska bra på lördagen var jag med karro johanna emma och sara. sen på söndagen for jag till purnu och körde skoter fan vad kul det var ! aja nu har jag inte så mycket mer att berätta , tjing !

hos karwen !

nu sitter jag hos karro och vi såg precis paranormal activity den var sjukt läskig ! ni borde verkligen se den. men nu ska vi kila slänger in en bild från idag. tjing !


hahaha vi bjuder på den !

första inlägget !

hahah nu har jag äntligen skaffat blogg !

idag har jag inte gjort ett skit bara ätit och varit på datan. imorgon blir det nog att vara med hanna tror jag och sen ska jag klippa mig . nu pallar jag inte skriva mer. tjing !

bild från ihelg


RSS 2.0