bilder från idag

l

f 14

Idag är det ingen vanlig dag... för det är min födelsedag! hehe



:D:D

Nu är det bara 10 dagar kvar tills jag får se mina största idoler! tiden har gått så jävla fort. jag kan fortfarande inte fatta att jag kommer få träffa dom !!!


fan vad jag längtar !!!!


hehe

tänkte skriva lite men kom på att jag inget har något särskilt att berätta så jag avrundar här. puss


-

Lanade igår hos mig med karro johanna emma och karin, fast det blev inte så värst mycket lanande. men vi hade det riktigt roligt iaf!

bilder från igår.







torsdag

veckan har väl varit som vanlig med skola och det. kom hem vid tre idag då kollade jag film och käkade en semla. vid halv sex åkte jag till sakka och red. det kändes riktigt roligt att rida nu eftersom jag inte har gjort det på några månader nu. på lördag blir det lan med tjejerna hos mig , det kommer blir grymt kul.

nu ska jag kila. pusshej

saturday

Idag har det inte hänt så värst mycket. kollade nån film på dagen , åt och sen vid sex åkte jag och pappa till sjukhuset för att hälsa på farmor. Efter det for vi till coop och där var karro så då köpte vi lite godis och cappuccino. sen drog vi till mig óch kollade på melodifestivalen.

nu sitter jag här med färg i håret och kämpar om att få kolla på spider man men kw vill inte :( pusshej.


tisdag

min helg har varit great. jag och johanna sov hos karro från fredag till söndag. och så har vi haft harry potter maraton hela helgen fast vi kollade bara till fyran sen orkade vi inte mer.

den här veckan är riktigt skön eftersom att jag har prao hela veckan! det kanske inte det roligaste att hålla på med blommor hela dagarna , fast det funkar ju. sen när jag kom hem idag gjorde jag inte så värst mycket bara tog det lungt.

jag funderar på när jag ska färga om mitt hår för det var ju ett tag sen. måste nog göra det i veckan.

senare ska jag kolla ph finalen. puss.


RSS 2.0