Tisdag

Idag så vaknade jag vid elva när alarmet ringde. Då duschade jag, fixade mig osv, sen tog jag tunellbanan till stan och mötte upp emilia där. vi gick och kollade runt i några affärer sedan gick vi till gamla stan och köpte milkshake. Jag köpte i alla fall ett par skor och två par linnen. Slänger upp lite bilder från förra veckan när karro var här.



                                                                                                               
                                                       
 

Lördag

Uppdateringen på bloggen har varit jävligt dålig på senaste tiden ska försöka bättra mig, även fast inte tror den kommer bli bättre. Men i alla fall så är jag i stockholm nu och har varit det i över en vecka nu, karro var ju här men hon har farit hem för någon dag sedan. Vädret är på top här, supert varmt har det varit hela veckan! Jag ska ladda upp bilder ifrån veckan så fort pappa skickar kamera sladden som jag glömde i gällivare. Föresten så om mindre än en vecka så åker jag till ukraina och hälsar på min mormor och resten ev släkten i över tre veckor grymt skönt ska det bli! Nu ska jag kolla the ring som är på tv, puss!


16e Juni

Igår följde karro med mig och min pappa på ikea, jag fick med mig en hel del fint kan jag säga. Var på stan en sväng idag med karro och tog en fika, och hon for alldeles just hem. Jag vet inte riktigt vad som händer ikväll, nått kul hoppas jag på! På fredag drar jag och karro till stockholm föresten, satan vad kul vi kommer att ha det!

Det här kändes som ett ganska onödigt inlägg men aja, ska kila nu puss!


Tisdag

Dålig uppdatering, i know. Jag har iaf bott i kullen sen onsdag förra veckan med karro emma och johanna. Vi har haft grymt kul! varit med en massa, umgåts och lagat en hel del god mat. Jag kom hem idag därifrån, men jag hade gärna stannat där några dagar till. Jag kan fortfarande inte fatta att vi får sommarlov på fredag! det ska bli så sjukt skönt.

Nu ska jag kolla lite bloggar och facebook, puss!


RSS 2.0