29e mars

Har inte bloggat på ett tag eftersom jag inte har haft tid. Jag och hanna har haft grymt kul här. vi har shoppat en hel del och gjort en massa andra saker. Igår var vi på b&j cafet och det var så jävla gott! Idag åkte hon hem men jag stannar kvar här ett tag. hahah föresten så såg jag dessie idag asså bloggaren, haha!

nu ska jag kolla några o.c avsnitt och sen sova, puss.


Onsdag

Slutade skolan idag vid ett då gick jag och hanna till mig och chillade. sen kom min pappa med hamburgare till oss och det satt väldigt bra kan jag säga. och imorgon åker vi till stockholm! fan vad kul det ska bli! och jag får påsklov en vecka tidigare än alla andra. haha

nä fan nu måste jag plugga till so provet imorgon. pusshej


Helgen

ska berätta lite om helgen. På fredag gick jag på marknaden med karro emma och karin. vi var väl där i någon timma efter det for jag och karro till mig. senare på kvällen kom johanna och hämtade upp oss och då for vi till tjotti.
på lördagen för vi och körde skoter ett tag på morgonen. sen duschde vi och fixade oss och for till marknaden ett tag. då drog vi till mig och hyrde en film och käkade chips. sen for dom hem och jag kollade några simpsons avsnitt sedan somnade jag.

Idag vet jag inte vad jag ska göra måste nog ta och städa mitt rum eftersom det ser förjävligt ut. pusshej


Ryan Sheckler

oushhh.. snygging!



<3

FAN VAD GLAD JAG ÄR !!!!

Det här var lätt den bästa dagen i mitt liv! konserten var så jävla bra och bill var så grym live !
tårarna rann nästan hela tiden och min röst är ur funktion just nu. Jag tog väldigt många bilder så lägger ut några här. 

 


In the huvudstad

Åkte vid fyra flyg till stockholm och har för ett tag sedan kommit till min mamma.
Imorgon blir det tokio hotel ! fan vad jag längtar ! Jag tror inte att det blir så många timmars sömn inatt eftersom jag är så satans nervös.

nu ska jag kolla fb och lite bloggar, pusshej


RSS 2.0