HEJDÅ

Nu lägger jag ner min blogg ett tag, börjar blogga sen igen när jag helt enkelt känner för det. hejsvejs.

-

Har inte haft tid att blogga i veckan för jag har haft sjukt mycket att plugga till.

Idag hade vi orgentering hela dagen och jag kan ju säga att det inte gick precis bra. Vi hade två timmar på oss och jag kom tio minuter försent så jag kommer säkert få ig. Jag hade vita converse på mig och nu är dom typ bruna. Sen när jag kom hem var jag helt död och det är jag fortfarande.

Ikväll blir det bara att ta det lungt och kolla idol. puss.

Måndag 20e september 2010

Hahah jag såg att mina söta vänner karro och johanna har varit inne på min blogg och laddat upp super nya bilder, haha. Jag är iallafall fortfarande sjuk men jag var i skolan idag det var ganska chill, hade bara tre lektioner och sen slutade jag två. Ska faktiskt försöka att skriva i bloggen oftare, jag vet att jag har sagt det förut men nu ska jag faktiskt försöka.

Nu ska jag plugga lite eftersom jag har en massa prov i veckan. puss!


kom hem nu





Vi saknar faktiskt dig ♥ / j & k

01.43

Har just pratat med min söta vän karolina som jag förövrigt saknar väldigt mycket. Jag saknar faktiskt gällivare också eller inte kanske själv gällivare speciellt mycket utan det är nog mest människorna som är där jag saknar. Men jag har iallafall legat hemma i tre dagar och varit sjuk och knarkat alvedon pigelin och halstabletter.

Imorgon så åker jag och några andra till farsta och köper present till jessica som fyller år och efter det drar vi och äter där. Nu ska jag sova och hoppas på att jag blir bättre tills imorgon, puss.

18.47

Ja då är man tillbaka i stockholm igen. Kom hit igår kväll hade inte nått internet igår eftersom det dampade så kunde inte skriva. Men iallafall så var lördagen helt super! Det var först bara jag och karro i kullen men sen kom rasmus,katja, johan, pontus, lina, andre, emma, elin, bob och emil Johanna kom också i slutet. Pappa kom och hämtade mig vid ett nån gång.

På söndagen for jag ju tillbaka med flyget klockan fyra när jag kom hem pluggade jag lite och kollade film.

Do it

Sitter här i kullen med karro just nu. Vi har ätit världens godaste fläskpannkaka nyss och nu sitter vi och taggar inför kvällen!






8e September

Jag har just packat klart nästan allt. Imorgon far jag med klassen på grönan och sen efter det tar jag tåget till arlanda och sätter mig på flyget till gällivare. När jag kommer dit imorgon kväll så åker jag till kullen och sover där med karro och johanna. Kommer kanske nån uppdatering ihelg om jag har tid, nu ska jag kolla lite på facebook och sen blir det idol.

-

Helgen har varit riktigt skön har inte gjort så speciellt mycket, lördag var jag på stan men emilia och köpte lite kläder och sånt. Jag har inte haft internet på två dagar så det har ju sugit, men jag klarade mig. Så utan internet fick jag istället hyra en massa filmer. När jag var på stan i lördags träffade jag Dennism på åhlens. Jag suddade ut mitt ansikte eftersom jag såg ut som ett cp.




Onsdag

Det har inte hänt så mycket den senaste veckan skolan, var i gällivare i helgen och sen är väl allt som vanligt. Åker troligtvis dit igen nästa helg. Helgen i gällivare var super bra, karro sov hos mig hela helgen och sen johanna också på lördagen. Vi var hos karro på både fredag och lördag kväll och där var det en massa folk.

Skolan idag var ganska chill. Började nio och slutade två sen gick jag hem och sov ett bra tag. Nu ska jag nog slå på en film. puss!


RSS 2.0