Tisdag

Jag hatar tisdagar! Det är den jobbigaste dagen under skolveckan efterson vi har så många lektioner och lång dag. Iaf så gick jag på stan med linda och hanna efter skolan ett tag sen for vi vidare till mig och åt och chillade.
Nu sitter jag är och kollar desperata hemmafruar och äter nudlar. kan det bli bättre ?

hittade några bilder från typ i höstas så jag tar och lägger ut några.

 


-

Fredag: Karro kom till mig på kvällen då snackade vi lite och tog det lungt. Sen cyklade vi till gojjan för att köpa milkshake och efter det gick vi och hyrde film och köpte morötter gurka dipp och läsk. Vi kollade the horse man den var ganska bra faktiskt.

Lördag: På dagen städade jag mitt rum och fixade lite. Sedan skjutsade pappa mig till emma och påvägen dit hämtade vi upp karro. Därifrån gick vi till coop och sen till statolil för att köpa godis. Sen gick vi till mig och poppade popcorn kollade film och pratade. Sen kom Johan och emil också ett tag. Vid elva for jag till byn.


Idag:
Vaknade vid tio då for jag och en massa till skogen och grillade och körde skoter. Jag kom hem vid 6 då duschade jag och nu sitter jag här och ska strax slå på ett simpsons avsnitt. pusshej


helg

Dålig uppdatering i know. Men jag tänkte iaf berätta lite om helgen. på fredag for kw och jag till johanna i tjotti. Där tog vi det bara lungt och kollade film och sånt. på lördagen var vi i tjotti till fem ungefär sen for vi till karro och fixade oss där och sedan åkte vi till thai och åt. Efter det gick vi till statoil och köpte godis och sen till mig.

Nu ska jag duscha och äta och sen far jag och hälsar på farmor på sjukhuset. pusshej


3e April

var nyss och såg Remember me. Filmen var ganska så bra faktiskt. Men robert pattinson var ju det bästa i filmen helt klart.



och föresten glad påskt !

Fredag

Jag vaknade vid elva idag då drog jag in i duschen och gjorde mig i ordning sen. När jag var klar gick jag ner till tunellbanan och åkte in till stan. Där mötte jag upp emilia. Vi gick och kollade lite i affärerna och sedan åkte vi till gamlastan och tog en milkshake på b&j cafet. Sen gick vi in till stan igen och kollade runt lite. Vid fyra åkte jag hem och sen käkade jag och nu sitter jag här. funderar på om jag ska slå på ett o.c avsnitt och så får det nog bli.

pusshej


RSS 2.0