feodosia-simferopol-kiev-stockholm-gällivare-sikfors

Imorgon åker jag ju hem, sköööönt! Åker till stockholm imorgon och sen nästa dag tidigt på morgonen tar jag flyget till gällivare och sen drar jag till sikfors och bor i husvagnen men karro och johanna. Sen hela helgen blir det pdol!! Tänkte bara göra en snabb uppdatering, puss!

rubrik

ÅHHH jag får damp! För nu har den där ungen som jag berättade om som spelar fiol 24/7 här, ja nu har han börjat spela dragspel och trumpet och det hörs ju inte lite mycket! och han sitter ju alltid ute och spelar, kan han inte bara gå och stänga in sig någonstans? Nä nog om det idag har det inte hänt nått speciellt det vanliga ungefär badat solat, var också och färgade ögonbrynen och fransarna igen sen gick vi till mammas kompis och satt där ett tag nu på kvällen. Om tre dagar åker jag föresten hem woho!

Min snälla vän karolina wennström ska också köpa biljetter till mig till pdol nu eftersom jag inte hinner. Ska kolla vidare på fb och sånt nu, puss!

19e Juli

Sitter här med mormors katt i famnen, gick just in ifrån de andra som satt här ute men det var för mycket kryp där så jag kunde inte vara där mera, haha! Jag vill hem nu! Har blivit less på att vara här nu och så saknar jag alla där hemma som jag inte har sett på hur länge som helst och den svenska maten!

Nu ska jag kila,puss!

Fredag

Idag har det inte hänt så mycket, det vanliga ungefär. Var på stan på dagen med den var så varmt så vi var inte där länge alls. På eftermiddan drog vi till stranden och var där ett bra tag. Nu har jag just käkat och ska strax hoppa in i duschen och vad som händer ikväll vet jag inte. puss!


15e Juli

Tänkte att det kanske var dags för en uppdatering, haha. Jag är väldigt irriterad just nu för att jag har fått typ hundra myggbett på benen och nu ser det förjävligt ut, sen så är jag tydligen allergisk eller nått av solen så nu när jag solar får jag stora röda märken på vissa ställen, plus allt det där så är det också en unge som bor i huset brevid som sitter ute och spelar fiol 24/4 och jag vaknar alltid super tidigt på morgonen av det. Nä nu ska jag sluta sitta här och klaga ska ta och lägga mig i trädgården och lite senare far jag till stranden. puss!

4 Juli 2010

Har just kommit hem fran stan det var sjuk varmt dar sa det gick inte att vara dar sa lange. Men jag har iaf varit och fargat brynen och fransarna, de blev valdigt morka men hur som helst sa ska jag fara till stranden senare for att sola och bada, ska kila nu puss!

3e Juli 2010

Sitter har nu hos min moster och har just kommit fran stranden, vi kom hit idag pa dagen men egentligen skulle vi ha kommit igar kvall men eftersom flyget inte gick av nagon konstig anledning sa fick vi fara idag isallet. Har inte sa mycket mer att beratta sa jag avrundar nu och eftersom jag har dator nu sa kommer jag troligtvis att uppdatera bloggen sa mycket som mojligt. puss!

RSS 2.0