30e Maj söndag

Slänger upp lite bilder från tävlingen idag.


Onsdag

ska berätta lite kort om dagen. Efter skolan for jag karro och johanna till stan för att köpa en present till emma, sen tog vi bussen till henne. När vi kom dit åt vi tårta och spelade nått spel, sen tog vi det mest lungt. Pappa hämtade mig vid åtta och då köpte jag en kyckling sallad, satan vad gott det var! Ska alldeles strax gå och tvätta bort sminket och sedan sova , puss!

föresten, grattis emma!

23e Maj

Helgen har varit riktigt bra! På fredagen tog jag det bara ganska lungt med karro. Sen på lördag var vi några tjejer hos emma och grillade. På kvällen for vi till emil och sedan vidare med bussen först till malmsta och sen kullen där vi träffade lite folk och spelade fotboll. Idag vid tolv for jag till sakajärvi för att träna med vera till tävlingen. Imorgon har vi miljödag i skolan så jag börjar halv nio och slutar vid halv elva, skönt!

Nu ska jag kolla på några gamla the hills avsnitt, puss!

Helg

Lördag: For jag pappa karro och johanna på morgonen till happarnada. Vi var där vid elva då gick vi och kollade i lite affärer. Sedan gick vi in till ikea då gick vi och fikade och sen började vi kolla saker där. fick iaf med mig en massa fint hem. Sen gick vi över till finland till affärerna där. Vid fyra for vi hem och kvällen tillbringade jag med kw.

Söndag: Vid elva for jag till sakajärvi, där red jag vera och tränade med henne till tävlingen. Jag var i stallet ungefär hela dagen.

 

Så! nu har jag berättat lite om helgen. Nu ska jag äta och sen ikväll blir det att kolla hollywoodfruar. puss!


Fredag 14e Maj

Igår på dagen låg jag i sängen hela dagen för jag mådde inte bra. Sen vid fem åkte jag till sakajärvi för jag mådde bättre , jag red Vinur för första gången och det gick väl sådär. Sen for jag hem och åt fixade mig och efter det skjutsade pappa mig till coop där jag mötte upp karro och johanna. Vi cyklade alla på min cykel till karro. Där var vi ett tag och spelade spel och vid elva cyklade vi till statolil och sedan till mig och där sommade alla.

Vi vaknade vid tolv och då steg vi upp och gjorde varmkov och sedan gick vi tillbaka till sängen och kollade lite på datan. Dom for hem nyss och nu ska jag sätta på en film och krypa ner under täcket. puss!

onsdag 12e Maj

Igår så var jag i skolan till ungefär ett sen fick vi gå hem. Vid fem for jag tillbaka till skolan eftersom vi hade bra-dagen. Det var väldigt tråkigt där men sen vid åtta fick vi fara hem. Och idag är det ingen skola eftersom vi har kompledigt från igår, fan vad skönt! haha och jag var med i en tävlig igår som man skulle gissa godis på, så jag vann över 2600 godisar hehe!

Nu ska jag kolla nått 90210 avsnitt och äta, puss!

RSS 2.0