PDOL

Nu är jag tillbaka på svensk mark igen! Eller det har jag gjort i ungefär tre dagar nu. Resan var inte direkt den roligaste eftersom det hände en del tråkiga saker, därför har jag inte haft tillgång till internet och därför har det inte blivit någon uppdatering på bloggen.

Just nu befinner jag mig i Gällivare men imorgon beger jag och Karro oss till Luleå och sedan vidare till Piteå för PDOL!!!! Jag är så sjukt taggad just nu och håller på att längta ihjäl mig till imorgon. Jag borde egentligen ligga och sova just nu eftersom jag måste upp väldigt tidigt imorgon. Och så får det bli nu. GODNATT

*

Beger mig för andra gången idag till stranden för sol och bad!



LEVER LIVET HÄR

  


FRAMME

Nu ar jag antligen i Ukraina efter en valdigt long resa. Forst var flyget forsenat over fem timmar so innan vi var framme i huvudstaden var klockan ungefar helv tre pa natten. Vi missade darfor vorat andra flyg som skulla ta oss till min moster so vi var tvungna att sova po hotell. Efter bara nogra timmars somn klev vi upp halv sju till flyget som skulle ta oss vidare. So idag har jag varit sjukt trott men jag tvingade mig sjalv att folja med de andra till stranden for att bada och sola vilket var valdigt skont.

Vi ska stanna hos min moster i tre dagar tror jag, sedan aker vi till min mormor som bor ungefar 30 mil bort och stannar der resten av veckorna. Det blir nog en tidig kvall for mig idag skulle jag tro. PUSS

TORSDAG

Det var ett tag sedan jag uppdaterade men jag har helt enkelt inte haft tid. Hanna var här i en vecka och vi har haft riktigt roligt vi har hunnit gå på stan ett antal gånger, solat, badat, varit ute på havet med trampbåten och varit på grönan. Imorgon åker jag till Ukraina så idag har jag varit i stan och fixat lite sedan så har jag packat och laddat över en massa låtar till mobilen så jag inte har så himla tråkigt under flygresan.

Har fotat en hel del med bilder som är på Hannas kamera så lägger upp dom så fort hon skickar dom till mig. Nu ska jag packa det sista och sedan slå på en film. PUSS.

RSS 2.0