RUBRIK

Igår åkte jag till stan med sofia och mercedes vi gick runt och kollade i affärerna och sedan tog vi en fika. Jag åkte sedan hem och fixade mig lite, när klockan blev sju så gick jag och mötte flickorna igen plus julia som också var med. Vi drog till berget där det inte var så mycket folk i början men sedan kom det fler och fler under kvällens gång. Vi träffade också kalle och eddie som jag förövrigt inte har träffat på hur länge som helst. Kvällen slutade iallafall med att vi och några andra drog till donken och satt där ett litet tag tills vi sedan gick hem.

Imorgon åker jag hem till gällivare där jag inte har varit i på år känns det som! Får bara hoppas på att jag kommer med flyget imorgon.

TILLBAKA I SVERIGE

Nu är jag tillbaka efter en grymt bra vecka i Kreta. Vädret där var på super bra alla dagar utom en så det har varit sjukt skönt där, hela vecka bara rann iväg så hade gärna stannat där några extra veckor. Planerna ändrades så jag stannar kvar i Stockholm till söndag så jag spenderar min valborg här istället som förmodligen kommer att bli riktigt bra. Att ha haft två veckors påsklov har inte heller suttit fel, nackdelen är bara att jag nu säkert kommer ha flera läxhögar som ligger och väntar på mig eftersom jag råkade glömma allt på skolan innan jag for. Föresten så måste jag också bara säga att nu under veckan som varit så har jag nog ätit mitt livs godaste frukost någonsin som var på hotellet, den var så sjukt god alltså!








HEJDÅ SVERIGE

Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Gick och solade med sofia en sväng och sedan drog jag hem. Sedan dess så har jag packat och bara tagit det lungt. Det ska bli så sjukt skönt att åka till värmen imorgon, gud så jag har längtat!

Nu ska jag kolla klart big brother och sedan sova eftersom jag ska upp klockan 6 imorgon. PUSS

-

Ska springa till bussen nu och åka in till stan för att shoppa det sista sakerna innan jag åker. puss!


Inviger min jeansjacka idag för första gången i år.



Water for elephants

Igår gjorde jag inte så himla mycket låg i sängen ungefär halva dagen och sedan gick jag och solade. Idag var vi på bio och såg Water for elephants, den var riktigt bra! Vi gick runt på stan ett tag och hittade två tröjor där. Jag skulle egentligen ha åkt till långsjö och grillat ikväll med en massa men jag måste hinna fixa lite saker och börja packa innan jag åker till grekland på torsdag morgon.

Nu ska jag måla mina naglar och titta på en avsnitt av oth. puss!

Lördag

Igår blev en lyckad kväll, hade riktigt roligt med några fina flickor. Idag har vi varit på stan en liten sväng men blev inte kvar där länge alls utan vi åkte till sofia i blåsud. Efter några timmars chillande där så drog vi till mig en snabbis och gick sedan ut och mötte mikaela. Åkte till berget där det var en hel del med människor. Det slutade iallafall med att jag och mercedes promenerade hem till sig och jag till mig.

Har kommit hem nyligen och nu ska jag forsätta att äta jordgubbar och kolla på ett avsnitt av oth. puss!

I huvudstaden

Idag hade jag frilufsdag så jag och Elin promenerade ända till dundret. Vi skulle egentligen också promenera tillbaka med det orkade inte vi så min fader kom och hämtade oss istället. Vid fyra tog jag flyget till saknade stockholm. Har kommit hem för ungefär en timme sedan och nu ska jag bara fixa mig lite och sedan ska jag börja gå mot mercedes och träffa henne, sofia och mikaela. Ska bli riktigt kul!

Puss.

MÅNDAG

Helgen har varit bra, i fredags gick jag och karro till erica och åt tacos där. Det kom lite folk dit och vi hade det väldigt trevligt. Det slutade för min och karros del i min säng då när vi kom hem vid två skulle jag tro. Igår alltså på söndan så åkte vi till byn för lite skoter körning och tolkning med skärtlappar som kanske inte gick så himla bra.

Har just varit och promenerat med elin och nu ska jag slå igång ett avsnitt av oth. puss!

TISDAG

De två senaste dagarna på praoen har varit väldigt sköna. Det ända vi gjorde igår var att fika och sedan fick vi gå hem klockan elva. Idag städade vi några hotellrum, fikade och sedan fickvi gå hem klockan elva idag också, hyfsat skönt! Eteråt gick jag och hanna till sibylla och åt lunch efter det drog vi och solade. Efter att jag kommit hem så har jag hunnit med att kolla på DH och ätit. Nu tänkte jag ta en powernap i någon timma. puss!

SÖNDAG

Den här helgen har det inte hänt speciellt mycket. Har varit med några fina vänner och tagit det lungt. Just nu känner jag mig hyfsat less på allt, speciellt skolan och gällivare. Jag kan trösta mig själv med att jag har prao hela den här veckan och att om 18 dagar så flyger jag ner till grekland! Den här dagen hade varit helt perfekt för att köra skoter men eftersom min skoter är sönder så gick ju inte det.

Nu ska jag lägga mig i min renbäddade säng och kolla lite oth. puss!

RSS 2.0