25 AUGUSTI 2011

Känns som att det kanske vore dags för en uppdatering eftersom det var ett tag sedan. Kan berätta lite om vad som har hänt sen sist. Har umgåts med en del härliga stockholmare och lärt känna flera nya. Hann också träffa Emilia som jag inte träffat på ungefär ett halvår, vi tog en shopping runda på stan och sedan lite fika. Var även på ung 08 där vi dansade och hade det roligt! Sedan i lördags drog jag och några fina flickor och pojkar till The voice för att titta på Chris Medina och gänget. I söndags åkte jag hem och dagen efter var det dags för skola, nu är det bara ett år kvar på grundskolan! Mina två fina vänner Karolina och Johanna har också lämnat Gällivare för att bli lulebor, vilket inte är det roligaste. 

Sjuk har jag också blivit så idag blev det ingen skola för mig. Nu ska jag lägga mig under täcket med ett avsnitt av Prison break. Godnatt.


HITTADE NÅGRA BILDER FRÅN I TORSDAGDS




13/8-2011

Igår var en väldigt rolig kväll en av den bästa på länge faktiskt. Jag Sofia och Mercedes drog till sockberget igår kväll och träffade Amanda och Dani på bussen som också skulle med. När vi väl kom dit var det inte speciellt mycket folk med det kom mer och mer under kvällens gång. Jag träffade också en hel del ansikten som jag inte har träffat på riktigt länge, vi kom inte hem alldeles för sent och då somnade tre trötta tjejer hos Mercedes. Idag har jag mått som jag förtjänat efter igår så jag har bara tagit det lungt hela kvällen med Sofia till mitt sällskap.

Nu ska jag titta på sagan om ringen som är på tv:n, slänger också upp några halv dåliga bilder som jag lyckades fota från igår kväll.






9e AUGUSTI

Sitter just nu i mitt andra hem. Kom hit vid åtta och sedan drog jag och träffade mina fina tjejer och sedan gick vi ut till örby och hängde med en massa trevliga människor. Kom hem för bara några minuter sedan, nu sitter jag och väntar på lite bilder som Hanna håller på att skicka.

Tre stycken bilder från kvällen.



7/8-2011

Ännu en gång har jag lagt bloggen åt sidan denna vecka. Var ju somsagt på PDOL förra helgen träffade en hel del människor där både gamla ansikten och nya, vi skakade rumporna av oss i partytältet och hade det riktigt roligt. I tisdags lagade vi mat hos mig, jag Karro och Jacke som nu har lämnat oss för att bosätta sig i en större stad, Göteborg. Har spenderat ungefär varje dag med Karro, igår var jag och övningskörde gick sämre nu än vad det gjort tidigare kanske för att jag inte kört på över två månader. Bestämde mig i sista minuten för att åka till Stockholm imorgon och där stannar jag förmodligen till skolan börjar.

Nu sitter jag och väntar på min vän Hanna som jag inte träffat på länge, vad vi har tänkt göra vet jag inte riktigt. PUSS.




RSS 2.0