MÅNDAG

Jag har legat hemma och varit sjuk i tre dagar. I tre dagar har jag hostat upp min hals, knarkat alvedon, mått skit, och gått och klagat över hur dåligt jag mår. I Lördags sket sig våra planer och det sög verkligen, efter att ha varit ute i fredags så fick jag verkligen betala för det dagen efter då jag blev dubbelt så mycket sjukare.
Imorgon ska jag försöka pallra mig till skolan, och sedan förhoppningsvis gå och sola med Hanna.

Jag får istället ta och längta till ihelg som förmodligen kommer bli riktigt bra med tanke på våra planer! Nu ska jag vänta tills BB börjar och titta på det. puss.


IDAG

Kom hem från Emma för inte så länge sedan. Jag gick som sagt inte till skolan idag för jag hade feber och mådde verkligen skit hela dagen. Karro kom vid fem till mig och gjorde mig sällskap, vi tog det lungt och tittade film. Tanken var att jag skulle stanna hemma hela kvällen eftersom jag är sjuk men det kändes helt enkelt inte bra att sitta inne på en fredag kväll så vi drog ut och träffade Ebba och Julia en snabbis. Jag och Karro hoppade efter det på bussen och mötte Elin och Emma där. Karro drog hem och vi andra gick till Emma och chillade.

Imorgon hoppas jag att jag har blivit mycket friskare så jag kan ha en grymt rolig kväll med mina tjejer! Nu ska jag ta en alvedon och sedan sova. puss.

jmdksmald

Var och fikade idag på det nya fiket med Hanna och Linda. Kan inte påstå att det var så himla gott där med det funkade! Har mått skit hela dagen och inatt har jag sovit sjukt dåligt. Kollade nyss om jag hade feber och det hade jag tydligen. Great!  Super bra att bli sjuk nu innan helgen också. Får se om jag ens går till skolan imorgon men jag ligger väldigt mycket efter så.

Nu ska jag vänta tills pappa kommer med halstabletter och näspray åt mig för jag håller verkligen på att avlida här. Sen går jag nog och lägger mig framför en film! puss.

IGÅR

Igår var jag på marknaden en sväng med Karro Elin Emma och Emil. Vi gick runt där ett tag men efter ett tag bestämde Jag Karro och Emil oss för att dra till nyfiket och ta varsin baguette där. Jag och karro tog sedan bussen till henne och hade det väldigt trevlig. Vid tio kom Emil och då började vi gå mot Emma där Elin Rasmus och Pilsner också var. Kvällen slutade iallafall bra så jag och min vän Karolina gick hem till henne och sov där.

Kom hem alldeles nyss och ska kolla en film och sedan ska jag dra igång och städa mitt rum. Puss!

HEHE

De senaste dagarna har mitt liv efter skolan gått åt plugg. Jag i alla fall klar med allting nu villket känns grymt skönt. Har prao om ungefär två veckor och jag har ännu inte hittat en plats. Jag och hanna försökte ringa runt till en massa ställen i stockholm men det sket sig, så nu har jag ingen aning om hur jag ska göra. Ihelg har jag inte riktigt vad som händer, blir förmodligen att gå på marknaden en sväng som jag antar att de flesta i gällivare kommer att göra. Mamma ringde föresten idag och berättade att hon hade bokat en resa till grekland på påsklovet, det ska bli så sjukt skönt!

Nu ska jag titta vidare på harry potter. puss!

.

Idag kom jag och Karro hem från Stockholm eftersom att flyget var inställt igår kväll så fick vi ta flyget som gick imorse istället. Veckan i stockholm har varit hur bra som helst! Vi har shoppat och jag fick med mig väldigt fina saker därifrån, vi var och besökte min förra skola och träffade en massa där, vi har umgåts med mina fina brudar och har grymt roligt med dem!

Jag måste egentligen skriva klart svenska analysen som skulle vara inne redan innan lovet och jag har inte ens börjat på den ännu, men det får vänta tills imorgon. Nu ska jag sätta igång en film och sedan vänta tills Big brother börjar. Puss!

HEHEHEH

Har kommit till stockholm för inte allt så länge sedan, flygresan gick bra även fast det var lite försenat. Igår kväll drog jag och karro iallafall till Jacob där Filla och Linus också var. Vi hade det väldigt roligt i flera timmar med när klockan började luta sig mot tre så gick jag och karro till henne och sov. Men det blev inte många timmars sömn eftersom pappa kom redan klockan sju och hämtade mig. 

Nu sitter vi här i mitt rum och chillar, blir nog en tidig kväll idag. Imorgon drar vi förmodligen in till stan på dagen och sedan får vi se vad vi hittar på!

Lilla vm

Sitter hos Karolina just nu medans hon är i duschen. Har varit och kollat lilla vm i fredags och igår. Igår gick jag och karro och kollade på  matchen som var klockan elva när maif spelade och sen vid två åkte vi hem till mig. Vi somnade ett tag och sedan drog vi på thai och käkade. Klockan sju for vi tillbaka till sporthallen och kollade den sista matchen. Vid elva tog jag och några andra bussen till Gällivare, men jag och Elin hoppade av vid statiol och köpte lite godis och gick sedan hem till henne. När klockan var halv två började jag gå hemmåt och somnade sedan ganska så snabbt.

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer förmodligen så kommer vi hitta på något roligt men några roliga människor! Föresten så följer Karolina med mig till Stockholm imorgon, vilket kommer blir sjukt kul och att också få träffa mina saknade vänner i Stockholm!

RSS 2.0