hehehe

Var ju som sagt i lule stad i går med mina söta vänner karro och johanna, fick med mig en hel del fin saker därifrån! klockan är 03.22 och jag har ingen aning vad jag gör vaken nu. Känner inte för att sova bara även fast jag är grymt trött och jag kämpar med att hålla ögonen öppna.

Nyårsafton idag då, planerna sket sig men jag får försöka göra det bästa utav saken och som tur har jag min fina vän karolina som jag kommer spendera den med.  Nu ska jag nog försöka ta mig till sängen och sova!

buhu

Tänkte också berätta att jag var tvungen ta ut min navelpercing igår kväll eftersom min kropp typ stötte ut den så den höll på att trilla av. Det suger verkligen! Nu får jag bara vänta på att det läker så att jag förmodligen kan göra en ny om jag vågar.

Det här inlägget är tillägnat åt min fina navelpercing. rip :(


Söndag

Jag har just vaknat och sitter här hos min fina vän karolina. Gårkvällen var vi hos emma S  med rasmus och andreas. Vi tog det lungt och bara tittade film och pratade. Vid tolv drog jag och karro oss hem till henne och deppade ett tag och sedan sommnade vi.

Julafton har inte varit speciel kul, eller jag fick allt vad jag velade ha men julen var annars inte speciellet rolig. Idag vet jag inte riktigt vad som händer, känner för att bara döööööööööööööööööööööö. hehe jag skojjade bara men förmodligen kommer jag vara med karro. Ett väldigt tråkigt inlägg men har ju inte skrivit på ett tag så kände att det var dags.


Bläääää

Nu är det ändligen jullov!! Så jävla skönt alltså! Det dåliga är att jag fick veta mina betyg idag och dom var verkligen skit dåliga, jag har aldrig haft så dåligt som nu. Så nu lutar det väldigt mycket mot att jag flyttar tillbaka till gällivare faktiskt.  Efter avslutningen åkte jag sofia och Mercedes till liljeholmen och köpte lite julklappar och åt tacos. Vi åkte sedan också in till stan en sväng och köpte de sista klapparna.

På torsdag morgon flyger jag till gällivare villket kommer bli grymt, det känns som att jag inte har varit där på typ år. Nyår kommer försten att bli super! Jag kommer spendera det med mina fina vänner och ha jääääävligt kul!

Nu ska jag kolla lite desperata hemmafruar och käka.


Rubrik

Jag är jävligt arg nu. För att jag fick veta mitt betyg i engelska i dag och jag har bara g i det. Känns inge vidare. Bläää allt i skolan är så jävla svårt här i stockholm jämfört med hur det var i gällivare. Inte nog med det så har jag allt i kemi och fysik på engelska dessutom och det gör ju inte saken lättare.

Om mindre än en vecka så är det jullov! Jag åker sen två dagar efter alltså på torsdag nästa vecka till gällivare. Ihelg har jag ingen aning om vad som händer förmodligen inget, eftersom både mercedes och sofia har utegångsförbud och jag hade tur som slapp det. Så jag kommer har tråååååk ihelg. Nu ska jag vänta tills klockan blir precis 00.00 så jag kan säga grattis till min söta vän karolina som fyller år och sedan sova!

Bilder från idag



Lördag

Dagen har varit väldigt bra. Jag åkte vid elva till skanstull med Emilia och åkte till idolernas hotell. Vi var där i några timmar och träffade de. Pratade med Daniel ett bra tag också, jävlar villken snygg kille det där är alltså. Lägger upp några bilder så fort emilia skickar dom. Helgen har varit väldigt lugn, villket känns jävligt skönt med tanke på de senaste helgerna. Jag har gått och blivit sjuk IGEN, blir fan alltid sjuk här i stockholm. Jag kan också skylla på att anledningen till att jag inte har bloggat i veckan är för att jag har varit tvungen att plugga som ett psyk.

Nu ska jag sätta på några desperate avsnitt och dricka lite must, hejsvejs.

heheheh

Igår var den en ganska galen kväll. Jag tänkte egentligen inte göra ett skit igår med sen vid åtta drog jag till mercedes där sofia också var. Vi gick ut hängde med några coola grabbar och senare på kvällen/natten så hände det en del saker. Tanken var att vi alla skulle sova hos mercedes men det slutade att jag och sofia hamnade hos mig klockan fyra på morgonen. Idag har jag inte gjort så mycket, vi åkte in till stan en sväng men det var så jävla mycket folk där så det gick inte att gå i affärerna. Ikväll blir det bara att ta det lungt för jag orkar verkligen inte göra något annat.


RSS 2.0