I-rony

Gårdagen var väl inte den bästa eftersom en idiot förstörde allt. Men kvällen slutade iallafall i karros rum med några fräna. Jag skulle ju ha åkt hem till stockholm idag men det var nått konstigt med flyget så jag kom inte med, men bra var väl det. Så jag har hunnit umgås lite med hanna idag och senare på kvällen for jag till karro och spendarede sedan kvällen med henne emma och elin. Vi har också planerat lite till nyår som kommer bli grymt kul! 

Bjuder på en halvt göllig bild på mig själv.

Onsdag

Min dag har idag bestått av plugg och desperate houseviwes mer är det har jag inte gjort förutom skolan. Ihelg är det nog helt säkert att jag kommer med på flyget men meningen var att jag skulle åka imorgon kväll men det fanns inga platser kvar på det flyget så jag får ta det som går på fredag morgon istället, men att behöva kliva upp klockan fem på morgonen är inget jag ser fram emot. Helgen kommer förövrigt att bli toppen! Jag kommer få träffa johanna och hanna som jag inte har träffat på typ hur länge som helst också.

Jag var i söndags och kollade den nya harry potter och den var faktiskt inte så bra som jag trodde. Nä nu måste jag fan plugga kemi och det gör inte saken lättare att vi har allt i kemi på engelska desutom.

-

Igår var en kul kväll som spenderades med många sköna människor, jag sov sedan hos mercedes och kom hem  vid tre på dagen idag. Nu har jag duschat och fixat klart mig så nu ska jag kila ner till mercedes och umgås med henne och sofia!

18e November

Det blev inget gällivare ihelg för att flyget var fullbokat hela helgen eftersom det är worldcup, men troligtvis blir det att fara dit nästa helg istället. Men imorgon slipper jag skolan iallafall för jag har redan tagit ledigt så då slipper jag gå dit imorgon, villket känns väldigt skönt!

Nu ska jag kolla efter en bra film som jag kan ladda ner, och sen äta något.

Talking to the moon

Idag har jag inte gjort ett skit villket jag inte har gjort sen i måndags förutom skolan då. Det är sjukt hur mycket vi har i skolan just nu jämfört med hur jag hade på sjöpen. Den här veckan har jag inte alls varit på bra humör, jag har gått runt och varit sur utan någon anledning. Jag har också ingen jävla aning om jag ska bo kvar här eller flytta tillbaka till gällivare. Jag trivs ju väldigt bra och så här men jag saknar grymt mycket pappa och mina vänner i gällivare. Mina betyg har också sänkts ganska mycker här, varför vet jag inte fast jag pluggar som ett psyk. Tanken var från början när jag flyttade hit att jag skulle komma tillbaka till gällivare efter två-tre månader. Men nu vet jag fan inte har jag ska göra.

Imorgon kommer det bli en bra dag iallafall för att då åker jag till gällivare, flyget kommer iförsäg inte bli så bra eftersom jag är så grymt less på att flyga nu.

Igår

Gårdagen blev faktiskt riktigt kul! Jag slutade skolan vid två, då gick jag hem och kollade lite dh och käkade tacos. Sen vid fem for jag till mercedes där sofia också var, vi chillade där ett tag och kollade tv. Senare på kvällen drog vi ut och mötte några fräna pojkar och var ute med de resten av kvällen. Vi kom hem till mercedes nån gång vid ett och då somnade vi ganska fort.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan åker jag in till stan och går på bio med några söta.

Söndag 7e November

Kom hem för ett tag sedan, var och följde karro ner till arlanda express.

Min kväll kommer nog bestå av dh och att plugga matte resten av kvällen. Sen så börjar ju skolan imorgon inte så vidare kul, det känns också som att hela lovet bara har runnit iväg.

 


6e November

Gårdagen var riktigt kul! Jag och karro åkte till medborgarplatsen och shoppade lite, sedan satte vi oss på ett fik och satt där i säkert över en timme. Efter det åkte vi hem till mig och bara tog det lungt ett tag sen åkte vi till hagsätra och mötte upp sofia ochl louise. Då drog vi sedan vidare mot tyresö där det var en massa trevliga människor. Nån gång efter ett var vi hemma hos mig igen och då käkade vi lite tårta och sedan somade vi ganska fort. 

Ikväll vet jag inte riktigt var som händer, nu ska jag väcka karro som ligger här brevid mig och sover. puss!


Ett hjärtligt vardags-grattis till mig!

Kom just in, vi gick till svedmyra och tillbaka för vi hade lite och göra. Idag var vi på stan och shoppade några söta saker sen gick vi in till gamla stan och käkade på vapiano. så sjukt gott alltså!

Nu sitter vi här och diggar till björn bröder och ska alldeles strax slå på en film.

Söndag

Gårdagen var riktigt bra faktiskt. Jag övernattade hos karro och vi låg och chillade i sängen och kollade dh ett bra tag innan Jacob ante och pilsner kom. Dom stannade inte speciellet länge och då for vi till mig. Då fixade vi oss lite snabbt och satt och hade det tråkigt ett tag innan vi for och mötte martin på statiol. Efter det tog jag och karro bussen och tanken var att vi skulle fara till henne men då träffade vi några freeeena pööjkar på bussen och åkte med dom vidare till jacob och där var vi resten av kvällen.

Idag ska jag åka med min pappa till byn en sväng, efter det får jag se vad som händer blir ju säkert att vara med min vän karro idag men vad vi hittar på får vi se.

RSS 2.0