.

Min födelsedag spenderades med några fina vänner. Karro, Johanna och Emma kom till mig och jag bjöd dem på tårta och fläskfile. Vi tog det annars bara lungt och pratade i flera timmar. Mitt humör sjönk från väldigt bra till skit just nu. Känner mig bara allmänt sur och irriterad på flera saker. Jag skrev ju också igår att jag skulle skriva svenska analysen men det sket ju sig helt och jag låg och tittade på oth hela dagen istället. En bra sak är i alla fall att om precis en vecka åker jag och karro till stockholm, det ska bli så skönt att få komma dit!

Nä nu ska jag sluta sura och försöka bättra mitt humör genom ett oth avsnitt. Puss!

HEEEEEEEEEELGEN

Helgen har varit som de flesta andra helger här i gällvare, villket är att det inte har hänt speciellet mycket. Men i fredags drog jag och Karro till Jacob och efter ett tag kom också Emil dit. Vi gick då till konsum och köpte en massa godis eftersom Jimmy fyllde år så då tog vi bussen till honom. När vi kom dit bjöds vi på en sjukt god tårta och sedan gick vi vidare till Ante men var inte där länge alls och tog istället bussen till Gällivare. Vi drog till min granne Kim och chillade där ett tag. På Lördag morgon åkte vi till Purnu och sedan till Hakkas för att köra skoter. Jag lyckades i alla fall med  att välta med skotern så att Karro flög av, haha. På Lördag kväll hände det inte speciellet mycket, tanken var att vi skulle ha Harry Potter-marathon med Emil och Jacob men det sket sig.
Idag väntas en hel dag med att skriva svenska analysen och imorgon får jag hoppas på en bättre dag eftersom det är min födelsedag då.

Snodde en bild från karros blogg.

Helgen

Helgen i Luleå har varit riktigt bra! Vi tog bussen dit i fredags men vi fick spendera halva bussresan på golvet eftersom att bussen var helt full. Vid åtta var vi framme i rutvik och efter någon timma bestämde vi oss för at dra till Kalle där Marcus också var. Orkar inte berätta så mycket mer om den kvällen, men roligt hade vi det i alla fall.
Igår på Lördagen åkte jag, karro, johan och Anton in till stan och åt och kikade runt lite i affärerna. Vi åkte tillbaka till rutvik och tog det lungt där ett tag. Sedan kom Marcus och lite senare kom Kalle och plockade upp oss med epan. Jens kom också och de andra hoppade in i hans epa medans jag och karro åkte runt med Kalle i hans. Efter några timmars av åkande, så vid tolv drog vi till Marcus och chillade hos honom ett tag. Nångång efter ett så åkte vi tillbaka hem till Anton och kollade film. Helgen har som sagt varit grym! och det var verkligen inte roligt att åka tillbaka till gällivare.

Nu ska jag dra igång ett oth avsnitt och sedan packa upp min väska. puss!

LULEÅÅÅÅÅÅÅ

Skolan idag var inte lång, vi fick sluta redan vid halv ett. Eftersom att det var minnestund för Anton. Minnesstunden var väldigt fin, med mycket tårar och det kom hur mycket folk som helst dit. Efter det gick jag och Hanna på sofias kök och tog varsin grillad baguette och sedan tog jag bussen till Karro. Hos henne tog vi det bara allmänt lungt och tittade film eller det var nog mest hon som kollade eftersom jag sommnade ganska fort.

Imorgon tar jag karro och Johan bussen till lule och stannar där över helgen hos Karros kusin, och det känns som att helgen kommer bli väldigt grym! Nu ska jag slå i gång ett oth avsnitt och sedan sommna till det. Puss!

Ingen rubrik

Idag har väl ingen missat att det är alla hjärtans dag. Jag spenderade iallafall den men mina två väldigt fina vänner. Vi åt, spelade en hel del kort och bara tog det lungt. Jag sitter också här och funderar på en massa tatueringar. Jag kommer som det ser ut just nu inte att få göra en tills jag är 18 år, men man kan ju alltid börja titta redan nu.





Igår

Igår drog jag, karro och johanna till henne i tjotti och myste på hela kvällen. Tanken var att vi skulle lana men eftersom att min dator fick nått jävla virus så sket det sig för mig.
Nu sitter jag är hos min söta vän karolina. Senare till kvällen ska vi dra till jacob och se vad som händer där!

Några fina bilder från igår





LÖÖÖÖRDAG

Igår gick jag först till min gamla skola här i stockholm och träffade alla där, det var sjukt roligt att få träffa min gamla klass igen! Efter det gick jag och några tjejer hem till mercedes och tog det lungt resten av dagen.
Idag åkte jag till stan med sofia och mercedes vi käkade på tacobar och kollade lite i affärerna. Kom hem för inte så länge sedan och nu sitter jag här och tiitar på The bounty hunter. Den här helgen har varit riktigt bra! Skönt att ha kommit bort från gällivare ett tag och ha fått träffa mina saknade vänner här i stockholm.

ehehehh

Efter skolan idag gick jag och Hanna och fikade på alla tiders sedan åkte vi till henne och färgade ögonfransarna och ögonbrynen. Jag satt också bänkad framför tv:n resten av tiden och spelade det nya harry potter spelet. Kom hem för inte så längde sedan och nu väntar sängen och oth! Tänke också berätta att jag blev en aning less på gällivare så jag kände för att åka till stockholm nu över helgen, så jag åker förmodligen dit på torsdag om jag kommer med flyget.

RSS 2.0