TISDAG

Idag hade vi våra sista lektioner innan sommarlovet, det känns väldigt skönt måste jag säga! Har varit med hanna hela dagen och vi har tagit det riktigt lungt genom att kolla flera filmer, ätit och tagit en lång powernap också. På torsdag kommer jag och Karro spendera över två veckor ensama i Lenas hus i kullen. Jag känner på mig att vi kommer ha det riktigt kul eftersom de två tidigare gångerna har varit sjukt bra. Nu är jag ledig ända fram till måndag vilket är så himla skönt.

Nu ska jag krypa ner under täcket och slå igång ett avsnitt av Chuck!

JAG ÄR TILLBAKA

Hallåååå, nu har jag ännu en gång varit borta från bloggen ganska länge. Men jag ska försöka bättra mig, jag tyckte att jag blev ganska duktig där ett tag på att blogga men nu vet jag inte riktigt vad som hände. Jag har iallafall nyss vaknat och ska om ett litet tag åka till byn och vada där över dagen. Jag ska övningsköra och jag hoppas verkligen att det går bättre än förra helgen då jag nästan körde ner i ett dike, i ett träd och det tog mig ungefär tio gånger innan jag fick bilen att ens rulla.

I veckan har det inte hänt speciellt mycket att tillbringat en stor del med min mattebok, sedan i torsdags var vi några som var och firade emma som fyllt år. Blev bjuden på en riktigt god tårta och cupcakes. Sedan på kvällen fick jag skjuts hem av Victor.

Igår på fredag åkte jag till Karolina och tog det lungt där ett tag, vi gick sedan till jacob efter ett tag kom också Johan dit. Vid tolv tiden gick vi och träffade lite folk och inte mycket efter det åkte jag hem.

Blev ett ovanligt långt inlägg tycker jag, men nu ska jag dra på mig lite kläder och sedan åka iväg. PUSS

YEEEEY

Det blev inte att åka hem idag eftersom det var fullt på flyget och vi är lediga på tisdag från skolan så det blir att jag åker hem på tisdag kväll istället, men jag klagar verkligen inte att det blev så. Idag har jag tagit det lungt hela dagen och vid åtta så gick jag ner till mercedes och vi promenerade till donken. Satt och pratade där ett tag tills vi gick tillbaka till henne och stannade där en stund. Vi gick sedan och mötte william och joel och samtalade med dem. Kom hem strax innan tolv och nu ska jag titta lite chuck innan jag går och lägger mig!

Bjuder på en gullig bild på mig och min fina vän.


LÖRDAG

Igår mötte jag sofia, mikaela och mercedes efter de slutat skolan och då gick vi till mercedes. Där tog vi det lungt, åt och pratatade. På kvällen drog vi till donken och sedan träffade vi några pojkar där. Kvällen slutade iallafall hyfsat tidigt med att vi sov hos mercedes. Idag var jag in till stan en sväng och hittade flera fina kläder där, ikväll blir det antingen att dra ut till långsjö eller så blir det en hemmakväll och just nu lutar det faktiskt mest mot hemmakvällen.

Imorgon blir det att fara tillbaka till gällivare det verkligen inte fram emot det. Det hade varit väldigt väldigt bra om jag bara kunde stanna kvar här, men det går ju inte.

JAG LEVER

Jag lever! För någon dag sedan så skrev jag ett väldigt långt inlägg när jag berättade om helgen osv. Men det lyckades försvinna så jag sket i att skriva ett till sedan. Jag har inte bloggat på väldigt länge nu känns det som men kan berätta lite om vad som har hänt. I fredags kom det väldigt mycket folk till mig vi hade det riktigt kul, senare på kvällen drog nästan alla till alex. På lördag kom det också folk till mig men inte lika mycket som dagen innan det var roligt ett tag tills det kaosade en aning.

Jag har haft fullt upp den här vecka med plugg så har inte haft tid för bloggen. Jag är iallafall i stockholm nu igen, kände mig så less och sur på allt i gällivare så drog hit igen och jag kom också på att jag behövet köpa kläder till skolavslutningen. Nu ska jag sätta igång ett avsnitt av oc. PUSS

Helgen

Helgen har varit hyfsat rolig faktiskt förutom lite kaos i lördags. På fredagen kom först karro till mig och sedan också Olivia Ebba. Under kvällens gång hann det komma väldigt mycket folk hit och vi hade det väldigt roligt. Nästan alla bestämde sig sedan för att dra vidare till Alex, så då skjutsade philip oss dit. Där hade vi det roligt förutom några små insidenter. kvällen slutade iallafall med att Philip kom och hämtade mig Elin och karro och villken tid det var kommer jag inte riktigt ihåg. Igår alltså på Lördagen kom först Ebba och Olivia till mig, de stannade sedan kvar hos mig när jag gick till thai och käkade med Karro och Emma. Vi gick tillbaka till mig och efter ett tag så kom Johan lillis och Linus hit. Det kom sedan mer folk hit, och det var roligt ett tag tills det spårade en aning. Några drog sedan till tallbaka och vi var där ett tag tills jag och Elin tog cykeln tillbaka.

Idag har jag pluggat nästan hela dagen gick också ut och pratade med Elin en sväng tidigare idag.

RSS 2.0