MÅNDAG

Jag tycker verkligen att min blogg är riktigt tråkig, jag lägger nästan aldrig upp bilder eftersom jag alltid glömmer att fota och min design ser förjävlig ut. Men jag ska ta tag i det snart! Igår umgicks jag med Sofia, vi drog och solade en sväng på dagen och sedan på kvällen drog vi ut och träffade lite folk. Vi gick sedan hem till mig och spenderade natten här. Idag har jag varit på stan en sväng med mamma och gjort lite ärenden. Imorgon åker jag in till Arlanda och möter upp Hanna som kommer hit. Det kommer bli sjukt roligt!

Ikväll har jag inga planer alls, så därför tänkte jag splela lite Sims nu eftersom jag har så himla tråkigt. PUSS

2011-06-24

De senaste dagarna har jag mest spenderat med Sofia och även lite annat folk. Har också hunnit gå på stan en hel del och hittat en massa fint! Idag drog mamma med mig till sankt eriksplan där jag fick någon massage för benen som gjorde sjukt ont. Lite senare på kvällen tog jag bussen till Sofia och tog det lungt hos henne, vi promenerade sedan till donken och tog varsin glass och paj. Jag har också hunnit med att bränna mig i solariet och såg då ut som en tomat imorse. Om exakt två veckor åker jag till Ukraina och säger hej till släkten i nästan tre veckor, det ska bli så skönt att komma till en riktig värme eftersom det har regnat nästan varje dag här i Stockholm.

Nu ska jag slå igång ett avsnitt av gossip girl och somna till det. PUSS

STOCKHOLM

Har varit borta från bloggen ännu en gång ganska länge. Men jag kan berätta lite om vad som har hänt de senaste dagarna. I fredags var vi några flickor hos oss i kullen och hade det väldigt trevligt. Vi for till gällivare en sväng på lite äventyr, kommer inte riktigt ihåg när vi kom hem. Efter några få timmars sömn så klev jag upp tidigt på morgonen för att städa och efter ett tag kom pappa och skjutsade mig hem. Låg i sängen hela dagen och mådde som jag förtjänade efter gårdagen. Hanna kom sedan och gjorde mig sällskap. Idag så fick jag kliva upp ännu en gång ovanligt tidigt och åkte till farmor och farfar en sväng. Tog eftermiddags flyget till Stockholm och var hemma i lägenheten strax innan nio. For nästan direkt ut och träffade mina fina flickor. Kom hem strax innan ett och sedan dess har jag inte gjort mycket. En sak som suger är att Mercedes åker utomlands igen imorgon så jag hann bara träffa henne en dag. Annars så känns det så sjukt bra att ha kommit hit och hanna kommer förmodligen hit nångång nästa vecka! WOHO

Nu ska jag titta på en film och sedan sova. PUSS

SKOLAVSLUTNINGEN

Gårkvällen blev faktiskt riktigt lyckad. På dagen efter skolavslutningen låg jag i sängen och dog av värmen och för att jag var så arg över betygen. Det kom några flickor till kullen på kvällen och efter det gick vi till Katja. Vi stannade inte där länge alls och drog till Alex istället. Där var det en mycket folk och roligt hade vi det! Vid fyra tiden började jag Karro och Johanna gå från malmberget tillbaka till kullen men jag blev kvar någonstans efter vägen och de fortsatte mot kullen. Emil kom förbi och följde med till kullen, under vår promenad hann vi sova i gräset, tappa bort oss på malmsta och i skogen. Pontus kom som tur och hämtade oss och skjutsade oss till kullen vid 6 tiden. Idag har dagen varit riktigt seg jag och Karro har legat i soffan och chillat hela dagen.

Snodde några bilder från karros blogg.



2011-06-09

Nu är jag ännu en gång helt ensam i kullen, men inte länge till. De flesta 95or inklusive min sambo för tillfället, Karolina wennström är och partajar på nordan just nu. Känns lite sådär små tråkigt att jag inte var född några månader tidigare. Jag har fotat en hel del med bilder från balen med Karolinas kamera så det kommer förmodligen upp lite bilder så fort jag får in dem på datan. Den efterlängtade avslutningen är imorgon och det ska bli så himla skönt! Sedan mot kvällen så kommer det förmodligen bli hur roligt som helst, är faktiskt riktigt taggad! Ska invänta Karolina tills hon kommer hem, tills det ska jag dra igång några avsnitt av chuck. PUSS

-

Nu sitter jag här helt ensam i kullen eftersom karro åkte till linafallet och stannar där tills imorgon. Under helgens gång så har det kommit och gått väldigt mycket folk härifrån. Igår låg vi och degade i soffan hela dagen och mot kvällen så kom Jacob och gjorde oss sällskap. Det kommer att vara riktigt läskigt att sova ensam i huset inatt men jag får väl helt enkelt försöka klara av det. Idag så orkade jag inte gå till skolan efter bara några timmars sömn så jag sov vidare istället. Jag kan förövrigt säga att jag längtar väldigt mycket till skolavslutningen som förhoppningsvis kommer bli väldigt bra!



RSS 2.0